Szálláshely Debrecenben

     » About Debrecen and its hotels

Grand Hotel Aranybika  4-star-hotel

4-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 205
Address   4025 Debrecen, Piac u. 11-15.

Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a Grand Hotel Aranybika. A szálloda 1915-ben épült szecessziós stílusban Hajós Alfréd, az elsö magyar olimpiai bajnok tervei alapján.


Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa, a keleti régió kulturális, tudományos és kereskedelmi központja 37 km-re fekszik a világörökség részét képezö hortobágyi Pusztától. Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a Grand Hotel Aranybika. A szálloda 1915-ben épült szecessziós stílusban Hajós Alfréd, az elsö magyar olimpiai bajnok tervei alapján.

Szobainformáció
Fürdökádas vagy zuhanyzós fürdöszobák, telefon, minibár, színes televízió müholdas csatornákkal, erkély (nem minden szobához). Igény szerint összenyitható szobák, nemdohányzó és klimatizált szobák (50), valamint pótágyak is rendelkezésre állnak.

Wellness, fitness és gyógyszolgáltatások
A szálloda vendégei korlátlanul vehetik igénybe a Wellness Centrum szolgáltatásait vagyis az uszodát, a pezsgöfürdöt a jakuzzit, az infraszaunát, a göz- és illatkabint és a szaunát. Háziorvosi beutalóval, TB kártyával vendégeik egyes, OEP által támogatott kezeléseket ingyenesen vehetik igénybe.
Szakorvosi rendelések: reumatológia, ortopédia, bõrgyógyászati és kozmetológiai szaktanácsadás, fogászati szakrendelés, biológiai fogászat, fizioterápiás szakorvosi ellátás.
Szépségszalon: alfamasszázs, karcsúsító programok (SPM vakuum masszázs, testtekercselés), oxigén kezelés.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda kitünö lehetöségeket kínál konferenciák szervezésére. Rendezvénytermeik: Bartók terem (500 fö), Hajós Alfréd terem (150 fö), Bika Bálint terem (80 fö) és Debrecen terem (60 fö). Technikai felszerelések széles választéka biztosított.

Egyéb szolgáltatások
örzött parkoló, hotelszéf, pénzváltás, hitelkártya elfogadóhely, üdülési csekk elfogadóhely, piperemosás, gyermekfelügyelet, ajándékbolt és programszervezés.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!