Szálláshely Budapesten

Hotel Bara  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 46
Address   1118 Budapest, Hegyalja út 34-36. (11. kerületbudapest kerületei)
     Ingyenes WiFi

A Hotel Bara a budai zöldövezetben várja vendégeit a Gellért-hegy lábainál, a Citadella és a Budai-vár közelében. A szálloda épületét?l csupán 50 méterre elhelyezked? buszmegállótól Budapest központja könnyedén megközelíthet?.
A Hotel Bara szobái saját fürd?szobával, m?holdas TV-vel és minibárral várják az üdül?ket.


Hotel Bara Budapest budai oldalán, a Gellért-hegy lábánál, 2 percre az Erzsébet hídtól helyezkedik el. A város üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 10 percre vannak a szállodától. A Hotel Bara a szálloda fõ ("A") épületszárnya.

Szobainformáció
A szálloda 96 db 3 különbözö szárnyban található, többféle típusú (1 ágyas, franciaágyas, 2 ágyas, 3 ágyas, apartman) és felszereltségü szobával várja vendégeit. Az 1998-ban megnyílt szálloda célja, hogy minden kedves vendége megtalálja a neki megfelelö szobatípust, s így biztosítsa a kellemes idötöltést.
A Hotel Bara szobáinak a felszereltségét tekintve a szobák saját fürdöszobával, színes TV-vel és telefonnal és minibárral rendelekeznek.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda fevéséböl és négy termének adottságaiból adódóan a szálloda tökéletes helyszíne a konferenciák, bankettek, bálok, tréningek és egyéb rendezvények megrendezésére. A szükséges technikai eszközöket a szálloda biztosítani tudja.

A Hotel Bara alatt 2 szinten, biztonságosan örzött parkoló található, mely 80 autó befogadására képes. Ezenfelül a szálloda épülete mellett további parkolóhelyek találhatóak személygépkocsik és buszok részére.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!