Szálláshely Budapesten

Hotel Central Basilica  4-star-hotel

4-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 47
Address   1051 Budapest, Hercegprímás u. 8. (5. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely

A Budapest központjában épült Hotel Central mindössze 50 méterre fekszik a Szent István-bazilikától. Az elegáns, légkondicionált és jól felszerelt szobákban minibár áll rendelkezésre.


2007-ben Budapest szívében, elbûvölõ mûemléki környezetben új szálloda nyílt, a Hotel Central Basilica. Egy klasszicista épületbenelhelyezkedõ háromcsillagos hotel, ahonnan néhány perces sétával könnyedén elérhetõek a legkiválóbb éttermek, kávéházak, a legfontosabb látnivalók és a legjobb gyógyfürdõk. 


A kivilágított Bazilika impozáns látványa teszi még különlegessé a szállodát, amelyet a vendégek akár szobájuk ablakából is megcsodálhatnak. A város központjától, a Deák tértõl mindössze 200 méterre található a szálloda, ahonnan a kedves vendég perceken belül ott lehet üzleti tárgyalásának helyszínén, de két perc múlva már a Duna-parton is sétálgathat. 

A Hotel Central Basilica Budapest egyik legújabb szállodája, amelynek modern eleganciával kialakított szobái és apartmanjai megfelelnek a négy csillagos kategória elvárásainak is, kitûnõ programokkal és képzett személyzettel áll vendégei rendelkezésére.

 

A szállodában minden reggel változatos büféreggelit szolgálnak fel. A közelben különbözõ, népszerû éttermek találhatók.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!