Szálláshely Budapesten

Hotel Császár  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 45
Address   1023 Budapest, Frankel Leo u. 35. (2. kerületbudapest kerületei)
     Ingyenes WiFi

A Hotel Császár Budán, a Margit híd lábától 500 méterre, a város központjában fekszik, közel a Duna-parthoz. A belvárostól tömegközlekedési eszközökkel éjj


A Hotel Császár épülete az 1850-es években épült. A szálloda a Komjádi-Császár uszodával közös épületben helyezkedik el, így a vendégek használhatják az 50 méteres feszített víztükrü szabadtéri medencét, illetve a 33 méteres és a tanmedencét.

Szobainformáció
A Hotel Császár két-, illetve négyágyas zuhanyozós szobái, valamint összenyitható családi szobái pótágyazhatóak. A Hotel Császár minden szobája légkondícionált, minibárral, satelit TV-vel és telefonnal felszerelt, kellemes és modern, hangulata mégis emlékeztet az épület eredetére.

Szolgáltatások
Félpanzió igénye esetén egy közeli étteremben van lehetöség a föétkezésre, ahol a Hotel Császár egyéni vendégei is kedvezményesen étkezhetnek. Az épület közvetlen szomszédságában a Budai Irgalmas Rendi Kórház várja a gyógykezelésekre érkezöket.
A Hotel Császár az aktív kikapcsolódást kedvelök ideális szállodája, magas szintü szolgáltatásokkal, megfizethetö árakon.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!