Szálláshely Egerben

     » About Eger and its hotels

Hotel Eger ***  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 177
Address   3300 Eger, Szálloda u. 1-3.
   Légkondicionált szálláshely

A Hotel Eger & Park, Eger patináns szállodai komplexuma, a belvárosban, a megújult Gárdonyi Géza színház mellett található.


A Hotel Eger Park, Eger patináns szállodai komplexuma, a belvárosban, a megújult Gárdonyi Géza színház mellett található. A század eleji barokk stílusú Park Hotel , Eger elsö szállodája, valamint a 80-as évek elején épült Hotel Eger és a kettöjüket összekötö középsö szárny 2002-ben magántulajdonba került.

Wellness szolgáltatások
Teljesen felújított wellness részlegükben megtalálható fedett medence, látványmedence, pezsgöfürdö, sókamra, aromakabin, fénykabin, infrakabin, jégkabin, gözkabin, szauna, szolárium, fitness terem, koktél bár.
Általános masszázs, gyógy és speciális masszázsok is a kínálatok között szerepelnek. A gyógyászati részlegük keretében fizikoterápia és hozzá kapcsolódó elektromos kezelések, jóga, gyógytorna, vízi torna várja kedves vendégeiket.

Konferencia szolgáltatások
Az újonnan épült kongresszusi terem a fél emeleten, az étterem szintjén helyezkedik el. Több módon hasznosítható, hangszigetelt fallal, leválasztható, valamint a terem elött található elöcsarnok és árkád résszel együtt sokrétü felhasználásra ad majd lehetöséget. Konferencia elöcsarnoka ( 1000 m2 ) kiállítások, fogadások, rendezvények lebonyolítására önállóan, s a kongresszusi teremmel együtt is kiválóan alkalmas. A leválasztás következtében 3-4 kisebb terem is kialakítható. Pl.: egy 180 fö, egy 80 fö és egy 120 fö befogadására alkalmas 3 terem kerülhet kialakításra.

Éttermek Új éttermük befogadóképessége 120 fö, mely a galéria szinten található. A konferenciák esetén a kongresszusi teremmel és a galéria szinttel összekapcsolva fogadások, gálavacsorák, egyéb esetben a la carte forgalom lebonyolításra alkalmas.
A Fehér-, Sárga-, Zöld terem barokk stílusa hangulatos vacsoraestek, rendezvények, esküvök részére nyújt lehetöséget. Terasza (200 fö) a maga nemében egyedülálló hangulatot sugároz.
Emellett Bowling, Fagylaltkert, Park Kávézó- és Szivarszalon és Night Bar biztosítja a vendégek kikapcsolódását.

Egyéb szolgáltatások
Zárt parkoló 150 autó belsö elhelyezését biztosítja, melyet biztonsági örrel és kamerával is felügyelnek. Igény esetén kocsimosást is szolgáltatnak.
Kirándulásokat is szerveznek: Szilvásvárad, Aggtelek, Hortobágy, bemutatjuk a Bükk - szépségeit (Recsk- Sirok - Parád), Hollókö. Igény esetén egri városnézést, esetleg egyéni igény szerinti kirándulást, illetve sportolási lehetöséget is biztosítanak.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!