Szálláshely Budapesten

Fortuna Boat Hotel  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 58
Address   1137 Budapest, Szent István Park (13. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely
     Ingyenes WiFi
     Dunai kilátással

A Fortuna Szálloda- és Étteremhajó Budapest pesti oldalán, a Margit-híd közelében, a Margitszigettel szemben horgonyoz. Ez az egyedi, nemdohányzó, légkondicionált és ízlésesen berendezett dunai szállodahajó pompás kilátással rendelkezik a Margitszigetre és a városra.


A Fortuna Szálloda- és Étteremhajó forgalmát elsösorban a szabadidös turizmusra, valamint a konferenciaturizmusra kívánja építeni. Kényelmes szobáik, romantikus hangulatú környezetük, a Világörökség részét képezö panoráma, illetve a központi fekvés nyújtanak elönyöket a Budapesten tartózkodó turistáiknak, rendezvényeiken résztvevö vendégeiknek.

Szobainformáció
A szálloda 44 db egy- és kétágyas zuhanyzós szobákkal várja kedves vendégeit, amelyek közül 3 apartman, 4 pedig superior kategóriájú. A szobák tévével (satellit programokkal), minibárral, telefonnal felszereltek, a vendégek értékeit a szálloda saját széfben tudja biztonságosan megörizni.
A szálloda teljes egészében légkondicionált. Szobáik egyik különlegessége, hogy valamennyi egy-egy híres tengerész vagy kalóz nevét viseli.

Konferencia szolgáltatások
Komoly tárgyalások rendkívül kellemes helyszíne a Lord Nelson Tárgyalószalon. Kényelmes börgarnitúrával berendezett terem, melynek különlegessége, hogy teljesen elszeparált lehet és lehetöséget nyújt arra, hogy a megbeszélésre koncentrálva töltsék el az idöt. Ennek érdekében, az ebédet akár a helyszínen is felszolgálják. Befogadóképessége 10-12 fö.
Nagyobb létszámú rendezvények, konferenciák, oktatások, tréningek, bemutatók, sajtótájékoztatók, fogadások, bankettek esetére ajánlják a 93 m2-es Szirén Termet. A terem rendkívül jól alakítható ülésrenddel, valamint természetes megvilágítással rendelkezik.
A Francis Drake Terem angol pub jellegét, kellemesen kiegészítik a különleges asztalok és berendezési tárgyak. A hangulathoz szükséges kellemes félhomályról a kis kerek kabinablakok gondoskodnak.
Technikai eszközök: tévé, videó, írásvetítö, vetítövászon, flip-chart tábla, cd-s magnó, fax, fénymásoló, pódium, sötétítés, hangosítás, Internet csatlakozás.

Éttermek
A patináns, klimatizált Lord Nelson Étterem hangulata és berendezése igazi hajóbelsöt idéz. Az építésnél felhasznált faanyagok otthonosá teszik ezt a körpanorámás termet, mely kilátást nyújt a Margitszigetre és Budai Várra. Az Étterem magyaros és nemzetközi ételekkel, ritka ételkülönlegességekkel, valamint széles italválasztékkal várja látogatóit.
Májustól a Duna part ízét, varázsát élvezhetik a vendégek a Koktél- és Grillteraszon.
 


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!