Szálláshely - Győr

     » See other cities in Hungary

Golden Ball Club Hotel & Fitness  4-star-hotel

4-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 32
Address   9022 Győr, Szent István ut 4.
   Légkondicionált szálláshely

A Golden Ball Club létesítménye Gyõr egyik legnépszerûbb sport- és wellnessközpontja, amely a városközponttól mindössze 200 méterre, az Eötvös park peremén található. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei itt egy helyen megtalálhatják mindazt, ami a testi és lelki regenerálódáshoz szükséges.


Györ belvárosában található Golden Ball Club Hotel szeretettel várja a sportolni és kikapcsolódni vágyó vendégeket egyaránt.

Szobainformáció
A szálloda 6 egyágyas, 16 kétágyas szobával és 10 lakosztállyal várja kedves vendégeit. A szobák minden kényelemmel felszereltek, ami az itt tartózkodást kényelmessé tehetik.

Wellness és fitness szolgáltatások
A klub 1996-ban nyitotta meg kapuit és azóta is egyre növekvö népszerüségnek örvend. Törekedtek egy egészségmegörzö központ kialakítására - 3 légkondicionált fallabda pályával, klimatizált fitness teremmel, szaunákkal, jacuzzival, szoláriummal, vitaminbárral,- ahol vendégeik jól érezhetik magukat barátaikkal és szabadidejüket tartalmasan tölthetik el.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda 25 fö befogadására alkalmas különteremmel rendelkezik.
Felszereltség: TV, videó, flip-chart, írásvetítö.

Éttermek
Az angol pub- jellegü éttermükben, amely 140 fö befogadására képes, színvonalas kiszolgálás mellett ismerkedhet meg konyhájuk nemzetközi és magyaros ízvilágával. A gyertyafényes vacsorák hangulatát élözenével teszik még emelkedettebbé.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!