Szálláshely Budapesten

Novum Hotel Golden Park  4-star-hotel

 

Hotel information    Szobák száma: 179
Address   1087 Budapest, (8. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely
     Ingyenes WiFi

A Golden Park Hotel**** a Keleti Pályaudvarral szemben, Budapest üzleti életének központjában és turisztikai látványosságok közelében helyezkedik el.


A Golden Park Hotel**** a Keleti Pályaudvarral szemben, Budapest üzleti életének központjában és turisztikai látványosságok közelében helyezkedik el.

Szobainformáció
A nemrégiben újjáépített légkondicionált hotel 172 elegáns szobát kínál vendégei számára. A kényelem érdekében szobáikat színes televízióval, müholdas csatornákkal és telefonnal szerelték fel. Minden szobában van hütöszekrény, hajszárító és saját széf.
Vendégeik biztonsága érdekében minden szoba elektronikus kulcskártyával, füst-érzékelövel van ellátva. Nemdohányzó vendégeik részére külön emelet áll rendelkezésre.

Konferencia szolgáltatások
Szállodának egy légkondicionált különterme van, ami 30-40 fös tárgyalások, megbeszélések ideális helyszíne. A technikai felszerelést és vendéglátó szolgáltatásokat biztosítják a program idejére.
Technikai felszereléseik: flipchart, projektor, televízió, video, CD lejátszó, írásvetítö, kihangosítás.

Szolgáltatások
légkondicionált szobák és helyiségek; nemdohányzó emelet; légkondicionált tárgyaló terem; Lobby Bár; ajándék üzlet; Business sarok; mosatási és vasalási lehetoség; szauna és masszázs; hitelkártyák elfogadása ( VISA, Euro Card / Master Card ); mediterrán és olasz étterem; Fitness terem.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!