Szálláshely - Kecskemét

     » See other cities in Hungary

Hotel Három Gúnár  4-star-hotel

4-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 54
Address   6000 Kecskemét, Batthány u. 1-7.
   Légkondicionált szálláshely

Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, a megújult Hotel Három Gúnár és Rendezvényház egész évben várja vendégeit.


A SZÁLLODA
Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, a megújult Hotel Három Gúnár és Rendezvényház egész évben várja vendégeit! 
A 2010-ben megvalósult felújítás, szállodafejlesztés során a korszerűsítés mellett a kényelem és a "kényeztetés" is a középpontban került. A szálloda 54 szobája kívül- belül megújult, az új épületszárnyában 23 darab tágas kétágyas szoba került kialakításra, négycsillagos szállodai színvonalon. A megmaradó szobák is teljesen új arculatot kaptak. 
Minden szoba fűtése és hűtése központilag kialakított, de egyénileg szabályozható lett. Minden szoba telefonnal, televízióval, minibárral felszerelt, "Prémium" szobáinkban továbbá beépített széf, hajszárító található. A hotel teljes területén ingyenes Internet hozzáférés (WIFI) működik.
 
Szobák száma: 54
1 db Standard egyágyas szoba zuhanyzóval
26 db Standard kétágyas szoba zuhanyzóval/fürdőkáddal
2 db Classic mozgássérült szoba zuhanyzóval
8 db Classic kétágyas szoba zuhanyzóval/fürdőkáddal
15 db Prémium kétágyas szoba zuhanyzóval/fürdőkáddal
2 db Lakoszály
3 db Apartman a Rendezvényházban
 
ÉTTEREM
A Szakácsszövetség Védnöki Tábláját 1987 óta birtokló éttermünk is megújult a szálloda átépítésével együtt. Éttermünkben a hagyományok tisztelete, a kiváló ízek harmóniája modern arculattal párosul. Étlapunk széles választékot nyújt mind a hagyományos magyar ételekből, mind pedig a nemzetközi konyha specialitásaiból, valamint - a tradíciókat követve - az elmaradhatatlan libaételeinkből. Az étteremhez kapcsolódó hangulatos bár gazdag italkínálatával, vendégeink kedvelt törzshelye.
 
CLUB BELLAGIO
Fiatalos hangulat, kedvelt szórakozási lehetőségek - biliárd, darts-, figyelmes kiszolgálás, tartalmas mediterrán étel- és italkínálat, ez jellemzi a Club Bellagio sörözőnket.
 
WELLNESS
Bízunk benne, régi és új vendégeink megelégedésére hoztuk létre a szálloda -1 szintjén wellness szigetünket, melynek alapszolgáltatásait (jacuzzi, gyerekpancsoló, szauna, infraszauna, gőzkabin) szállóvendégeink térítés nélkül vehetik igénybe. A wellness térben a papucs és a fürdőruha viselete kötelező, igény esetén fürdőköntöst és szauna törölközőt biztosítunk.
 
RENDEZVÉNY
A Hotel Három Gúnár 2002 őszén az elegáns Rendezvényházzal bővült, melynek egyidejű maximális befogadóképessége ca. 400 fő, a szálloda szomszédságában, mintegy 50m-re található. A korszerű épületben, professzionális technikával felszerelt reprezentatív termeinkben az elmúlt években számtalan nagysikerű rendezvénynek, konferenciának, üzleti és családi, baráti eseménynek, esküvőnek, zenés estnek adtunk otthont.
A szálloda új szárnyában kerültek kialakításra a megbeszélések, továbbképzések, meetingek, számára ideális rendezvény termek, melyeket kényelmes bútorokkal rendeztünk be, hogy evvel segítsük a fárasztó napi munkát.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!