Szálláshely - Kecskemét

     » See other cities in Hungary

Hotel Háry  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 21
Address   6000 Kecskemét, Kodály Zoltán tér 9.
   Légkondicionált szálláshely

A Háry*** Hotel szeretettel várja a már meglévö és leendö kedves vendégeit Kecskeméten.


A Háry*** Hotel Kecskemét központjához közel, autóval, autóbusszal és vonattal egyaránt könnyen megközelíthetö helyen, a távolsági buszpályaudvar szomszédságában található.
Kecskemét földrajzi elhelyezkedése, a föváros közelsége, az M5-ös autópályán való gyors elérése ideális helyszínné teszi a szállodát vállalatok, cégek, intézmények és egyéni vendégek akár több napos itt-tartózkodására. A szálloda 21 szobájából 11 kétágyas, amelyböl igény szerint 4 apartman alakítható ki. A fennmaradó 10 szoba 2+1 ágyas. A tv-vel, minibárral, telefonnal, számítógép- és internet csatlakozási lehetöséggel felszerelt szobák mindegyike légkondicionált.
 
A szálloda szolgáltatásai:
* 24 órás portaszolgálat
* Széf
* Fax és fénymásolási lehetöség
* Ingyenes, korlátlan Internet hozzáférés ( WI-FI)
* Mosoda
* Szobaszerviz
* Teljeskörü konferencia és rendezvényszervezés
 
Vendégeink kényelmét és felüdülését fitnessterem és szauna biztosítja, hogy a pihenés és a kikapcsolódás a konferenciák alatt is mind teljesebb legyen.
 
A szálloda természetes fénnyel megvilágított, klimatizált konferenciaterme 80 fö befogadására alkalmas, és a legmodernebb technikával felszerelt. A magas színvonalú elöadásokat projektor, írásvetítö, DVD, VHS videó, tv, számítógép és internet csatlakozás segíti. A tökéletes hangzásról a legkorszerübb hangtechnika gondoskodik, külön igény szerint pedig szinkrontolmácsolás lehetösége biztosított. A konferenciaterem, az emeleten lévö 40 fö befogadására alkalmas szekció terem és a szálloda 50 fö befogadására alkalmas étterme ideális helyszín céges összejövetelek, baráti találkozók, bankettek, családi rendezvények megrendezésére. 
 
A szálloda különálló Háry Éttermében és Kávézójában nemcsak gasztronómiai különlegességek, de különleges estek és más színes programok is várják a szálloda vendégein kívül a város polgárait is. Az étlapon békésen megférnek egymás mellett a hagyományos alföldi ízek és a korszerű táplálkozás jegyeit viselõ reformételek. Szakácsaink vezetésével müködö konyhánk vegetáriánus és diétás ételeket is elkészít a vendég kívánsága szerint. A Háry-módra készült böséges húsleveshez tyúk- és marhahúst használnak.
 
További szolgáltatásaink: -egyéni és csoportos programszervezés, -idegenvezetés, -tolmácsolás, -személygépkocsi- és buszbérlés.
 
Háry Roulette Club:
Kellemes hangulat, udvarias, segítökész személyzet, nyerögépek széles választéka, magas nyerési esély és jacpot rendszer fogadja a játékos kedvü látogatókat. A 12 db 96-98 nyereményszázalékos automatákon és az országban egyedülálló módon a 8 játékhelyes Monaco Roulette asztalnál is minden eljátszott 100 Ft bizonyos pénzösszeggel gyarapítja a Háry Jacpot nagyságát. Személyzetünk üdvözlö itallal fogadja az ideérkezöket, és az itt tartózkodásuk alatt, éttermünk teljes repertoárja jelenti a garanciát a kellemes idötöltéshez.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!