Szálláshely - Győr

     » See other cities in Hungary

Hotel Fonte  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 29
Address   9022 Győr, Kisfaludy utca 38.
     Ingyenes WiFi

A Fonte Hotel Győr történelmi óvárosának szívében, a Széchenyi tér szomszédságában, a Győr Nemzeti Színház és a bazilika mellett található.

 


A Fonte Hotel Győr történelmi belváros szívében, Közép-Európa legszebb barokk tere, a Széchenyi-tér szomszédságában található, a Nemzeti Színház mellett, közelben a Bazilikával, Dunakapu-térrel, számos lenyűgöző nevezetességgel és a Győri Élmény- és Termálfürdővel. A hotelből a romantikus hangulatú belvárosban remek éttermek, bárok, kávézók, üzletek, sétatávolságban elérhetők. A szálloda remek választás a lüktető belváros és pezsgő kulturális élet felfedezésére.
 
A Hotel Fonte műemléki környezetben egy XVIII. századi lakóházban került kialakításra, számos belső tere őrzi a kor hangulatát és szépségét. Az épületben különböző kategóriájú, jól felszerelt és esztétikus szobákkal várjuk. Vendégeink kényelme érdekében mindent megteszünk, legyen akár üzleti utazó akár turista.
 
Tágas és kellemes reggeliző éttermünk gazdag, helyben készült büfékínálattal várja.
 
Bankett termünk számos sikeres üzleti, családi vagy baráti összejövetel helyszíne lehet, mini konferencia-, tárgyaló a megbeszélés vagy továbbképzés jellegének megfelelően kialakítható.
 
Látogasson el szállodánkba Ön is és élvezze a teljes kikapcsolódás és vendégszeretet felejthetetlen pillanatait. Csapatunk az Ön igényeinek megfelelően, gondosan kialakított szolgáltatásokkal, készséggel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!