Szálláshely Budapesten

Ibis Budapest Centrum Hotel  3-star-hotel

3-csillagos hotel   | Az Accor Hotels Group tagja

Hotel information    Szobák száma: 126
Address   1092 Budapest, Ráday u. 6. (9. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely
     Ingyenes WiFi

Az Ibis Budapest Centrummindössze 50 méterre fekszik a Kálvin tér metróállomástól, valamint 300 méterre a Magyar Nemzeti Múzeum épületét?l. A szálloda ingyenes Wi-Fi-vel és kerti terasszal várja vendégeit.

A légkondicionált szobák saját fürd?szobával és m?holdas TV-vel rendelkeznek.


Hotel Ibis Budapest Centrum szálloda Budapest pesti oldalán, a Kálvin térnél, a Nemzeti Múzeum szomszédságában található, néhány percre a híres Váci utcától.

Szobainformáció
126 kényelmes, légkondícionált, hangszigetelt, fürdöszobás szoba, színes televízióval, telefonnal, Pay-TV-vel, számítógépes csatlakozással, automata ébresztõ rendszerrel van felszerelve. 
Nemdohányzó és mozgássérülteknek fenntartott szobával is rendelkeznek. A hotel szobáinak egyik fele a Ráday utcára, a másik fele a belsö kertre néz.

Konferencia szolgáltatások
A maximum 12 fö befogadására alkalmas, légkondicionált Harlekin terem kiválóan alkalmas kisebb fogadások, megbeszélések lebonyolítására. 

Egyéb szolgáltatások
24 órás portaszolgálat; központi széf; zárt parkoló; garázs; IDD telefonvonal; saját kert; kutya, macska bevihetö; ajándéküzlet.

Megközelíthetöség
Autóval: (Bécs felöl) M1-es autópálya, Szabadság híd, Fövám körút, Ráday utca (a Ráday utca egyirányú a Kálvin tér felöl).
Pályaudvarokról: (a Déli és a Keleti pályaudvarokról) 2-es metróval (piros vonal) a Deák térig, onnan 3-as metróval (kék vonal) a Kálvin térig. A Nyugati pályaudvarról a 3-as metróval (kék vonal) a Kálvin térig.
Tömegközlekedéssel: a 47-es, 49-es villamossal, a 3-as metróval (kék vonal) vagy a 15-ös busszal a Kálvin téri megállóig.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!