Szálláshely Budapesten

Ibis Budapest City Hotel  3-star-hotel

3-csillagos hotel   | Az Accor Hotels Group tagja

Hotel information    Szobák száma: 84
Address   1072 Budapest, Akácfa u. 1-3. (7. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely
     Ingyenes WiFi

A belváros szívében, a pesti oldalon, a Blaha Lujza térnél, a város üzleti és bevásárlási központjában található, füstmentes Ibis Budapest City ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit.


A Hotel Ibis Emke szálloda Budapest pesti oldalán, a város szívében, a Blaha Lujza térnél található, a város üzleti és kulturális központjában. A legfontosabb kulturális és turisztikai látnivalók könnyen elérhetök, így kiváló kiindulópont mind üzletemberek, mind turisták részére.

Szobainformáció
84 kényelmes, légkondicionált, hangszigetelt, zuhanyzós szobával várják kedves vendégeiket. A szállodában minden szoba nemdohányzó.
Felszereltség: színes televízió (müholdas csatornákkal), telefon, Pay-TV, számítógépes csatlakozás, füstérzékelö.
2 szoba pedig mozgássérültek számára lett kialakítva.

Egyéb szolgáltatások
24 órás portaszolgálat, központi széf, garázs (térítés ellenében), programszervezés, autóbérlés, kerekesszékkel járható.

Megközelíthetöség
Tömegközlekedéssel: A Déli és Keleti pályaudvaroktól a 2-es metróvonalon (piros vonal), a Blaha Lujza téri megálló. A Nyugati pályaudvarról a 4, 6-os villamosokkal a Móricz Zsigmond körtér irányába négy megálló.
Pályaudvarokról: A Déli és Keleti pályaudvarokról a 2-es metróvonalon (piros vonal), a Blaha Lujza téri megállóig.
Autóval: (Bécs felöl) M1-es autópálya, majd az Erzsébet-hídon keresztül a centrum irányába a Blaha Lujza téren át a Keleti pályaudvar felé. Ott a pályaudvar elött vissza kell kanyarodni az ellenkezö irányba a Blaha Lujza tér felé, át a nagy keresztezödésen és ott az elsö utca jobbra (a Burger King mellett).


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!