Szálláshely - Kőszeg

     » See other cities in Hungary

Hotel Irottkö  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 52
Address   9730 Kőszeg, Fö tér 4.

Az Alpokalján elhelyezkedö történelmében és müemlékeiben gazdag kisváros, Köszeg, legismertebb és legnagyobb féröhelyü szállodája, a Hotel Írottkö a történelmi főtéren várja vendégeit.


Az Alpokalja varázslatos szépsége és a város történelmi hangulata miatt Köszeg Magyarország kedvelt üdülöhelye. A pihenni vágyó és természetet kedvelõ turisták, utazók mellett a megújult Hotel Írottkö szeretettel várja az üzleti turizmus keretében konferenciákra, rendezvényekre érkezö vendégeket is.

Szobainformáció
A megszépült, felújított Hotel Írottkö 52 szobájának (max. 110 fö) mindegyike fürdöszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt; gyermek- és pótágyazható.

Szolgáltatások
A szálloda 57 fö befogadására alkalmas étterme minden nap 11 és 22 óra között áll vendégeik rendelkezésére kiváló konyhájával, mely a tradicionális ételek mellett helyi és nemzetközi ételkülönlegességekkel valamint széles italválasztékával - mely többek között hüen tükrözi a vidék borválasztékát - hivatott kielégíteni ide betérö vendégek szerteágazó gasztronómiai igényeit.
A szálloda sörözöje 50 fö számára kínál kiváló lehetöséget, hogy szórakozás, beszélgetés közben baráti hangulatban kapjanak körképet Európa legkülönfélébb söreinek ízvilágáról. 

A vendégek pihenését szolgálja a kártyaszoba, fitness terem, szauna, biliárd és asztalitenisz.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!