Szálláshely Budapesten

Jagello Business Hotel  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 24
Address   1124 Budapest, Jagelló u. 38. (12. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely

A Jagelló Business Hotel szállása csendes zöldövezetben található a Budapesti Kongresszusi Központ és a Világkereskedelmi Központ közelében.


Jagello Business Hotel a turisták és az üzletemberek számára is ideális szálláshely. A Hotel alapvetö célja, hogy a kedves vendégei számára biztosítsa a tökéletes kikapcsolódás lehetöségét és egyben az utazó üzletemberek részére a munka végzéséhez szükséges körülményeket (telefon, ingyenes internet hozzáférés, fax) a város egyik legápoltabb és csendesebb kerületében.

Szobainformáció
A háromcsillagos Jagelló Business Hotel 2006 október 15. óta üzemel, 24 modern, központi fütéses, nyáron pedig légkondicionált, hangszigetelt, 2-ágyas szobával áll vendégei rendelkezésére. A szobák kényelmesen berendezettek, tágasak, müholdas színes TV-vel és telefonnal, minibárral vannak felszerelve. Használatbavételük kulcskártyákkal történik. A szobák saját fürdöszobával rendelkeznek (zuhanyzó, WC, hajszárító). Minden szoba füstérzékelövel van felszerelve.

Szolgáltatások
A hotel alatt 1 szinten, biztonságosan örzött garázs található, mely 15 autó befogadására képes. Ezenfelül a szálloda közelében további parkolóhelyek találhatóak személygépkocsik és buszok részére.
A teraszra nyíló, modern technikai eszközökkel és légkondicionálóval felszerelt (flipchart, vetítö-vászon, projektor, dvd lejátszó), 15-20 féröhelyes konferenciatermük céges rendezvények, értekezletek, tréningek, árubemutatók, állófogadások lebonyolítására kiválóan alkalmas.

Vendéglátás
A szálloda reggelizöjében büféreggelit kínálnak a vendégeknek.
Reggeli hétköznap 7.00-tól 10 óráig. 
Félpanziós ellátás (többfogásos ebéd vagy vacsora) is igényelhetö. A szálloda társalgójában, akár a plazma televízió társaságában is, vendégeiket napi 24 órán át üdítöitalok és alkoholtartalmú italok várják. Reggelizötermükben délután rendezhetök tanfolyamok, árubemutatók, sajtófogadások. 

Megközelíthetöség
A szálloda központi helyzeténél fogva mind személygépkocsival (az M1-es és M7-es autópályáról, illetve a Budaörsi út és Jagelló utca felõl), mind tömegközlekedési eszközökkel (139-es, 112-es, 105, É908-as buszjárat, valamint a 61-es és az 59-es villamosjárat) gyorsan és kényelmesen megközelíthetö. Azon vendégek útvonala, akik a város Pest részéröl óhajtják megközelíteni a szállodát, a következö: Erzsébet hídon át, a Hegyalja úton, majd a BAH csomópontból induló Jagelló utca 38 sz. 

Látnivalók a környéken
A város üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 15-20 percre vannak a szállodától. A sétát kedvelö vendégek alig 20 perc alatt eljuthatnak a város hegyen fekvö gyöngyéhez, a Budai várhoz, mely Világörökség része. 
Budapest sajátossága, hogy a budai oldal egyúttal a föváros zöldövezete is, nevezetes kirándulóhelyekkel. Így, azon vendégeknek, akik inkább a természet karjaiban szeretnének kikapcsolódni, ajánljuk a szálloda közelében lévö Sas-hegyet, mely botanikai és zoológiai érdekességeit mutatja be és amely az ország talán legtöbbet kutatott területe. Passzív természet kedvelõknek pedig a szálloda teraszát és zöldövezeti kertjét ajánlják.
Kikapcsolódásra vágyó vendégeik helyi infomációkat a recepciós kollégáktól, magyar, német, francia, angol, szlovák nyelven igényelhetik a nap bármelyik órájában (non-stop recepció szolgálat).


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!