Szálláshely Budapesten

Kalmár Panzió  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 10
Address   1111 Budapest, Kelenhegyi út 7-9. (11. kerületbudapest kerületei)

Az exkluzív berendezésû villa  a Gellért-hegy dél-keleti lejtöjén található, 300 méterre a Dunától. 2 percre van a világhírü Gellért Hotel és Gyógyfürdötõl.


Hotel Kalmár B&B Budapest legexkluzívabb és legbiztosnágosabb részén található. Az épület több mint 100 éve épült, és egy szép csendes kert veszi körül. Még mindig látható az 1900-as évek elején, Ferenc József császár tiszteletére épített lépcsõsor.

Szobainformáció
A szobák berendezése eltérö. A fürdöszobával rendelkezõ szobákat gyönyörü antik bútorokkal rendezték be, viszont a modern technikai eszközök is megtalálhatóak bennük, mint légkondícionáló, színes TV távirányítóval, telefon, széf és minibár.
standard kétágyas szobák az alagsorban találhatóak, a kertre néznek és kevésbé tágasak. 
kisapartment 3-4 fõ (külön-külön) elszállásolására alkalmas tágas szobatípus. A két kisapartmen az elsö emelten található. Az egyik kisapartmen nappalijához télikert és kandalló is tartozik, a másiknak pedig nagy terasza és nagy fürdöszobája van, sarokkáddal.
lakosztály a panzió legfelsö emeletén található. A lakosztályban van konyha étkezövel, két szoba, fürdöszoba hydromasszázs zuhannyal és egy kis terasz. A lakosztály maximum 4 före foglalható.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!