Szálláshely Budapesten

Hotel Kalvin House  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 38
Address   1093 Budapest, Gönczy Pál.u.6 (9. kerületbudapest kerületei)
     Ingyenes WiFi

A polgári hangulatú Hotel Kálvin Ház Budapest belvárosában található a Kálvin tér közelében, a Vámház körúttal párhuzamos elsö, alacsony forgalmú mellékutcában.


A polgári hangulatú Hotel Kálvin Ház Budapest belvárosában található a Kálvin tér közelében, a Vámház körúttal párhuzamos elsö, alacsony forgalmú mellékutcában. Gyalogosan is gyorsan elérhetö a Szabadság-híd, a Vásárcsarnok, a Váci utca és a Nemzeti Múzeum. Kiváló tömegközlekedési lehetöséget nyújt számos busz és villamos járat, valamint a Kálvin téri metrómegálló közelsége.

Szobainformáció
A XIX. századi épületben 38 darab rendkívül tágas, parkettás, modern fürdöszobával, színes kábel TV-vel, telefonnal és a századfordulóról származó bútorokkal berendezett szoba várja vendégeiket.

Szolgáltatások
24 órás portaszolgálat, nemdohányzó szoba, lift, értékmegörzö a portán, mosodai szolgáltatás, programszervezés, internet sarok, fax, fénymásolási lehetöség, tárgyalóterem 15 fö részére, háziállat behozható: EURO 20/nap, gazdag büfé reggeli, napközben kávé, tea, üdítöital felszolgálás.
Gyermekeknek babaágyat és etetöszéket biztosítanak. Igény szerint gyermekfelügyeletet szerveznek.

Parkolási lehetöségek a szálloda környezetében: Az utcán hétköznap 8-18.00 óráig, valamint szombaton 8-13.00 óráig parkolójeggyel - 120 Forint/óra, vagy a közeli parkolóházak egyikében, 1750-4500 Forint/nap.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!