Szálláshely - Győr

     » See other cities in Hungary

Hotel Klastrom  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 40
Address   9021 Győr, Zechmeister u. 1.

Györ történelmi belvárosában, az egykori kármelita rendház felújított épületében várja kedves vendégeit a sajátos hangulatú Hotel KLASTROM***.


A HOTEL KLASTROM *** éjjel-nappal fogadja vendégeit. A szálloda épülete stílusában és berendezésében örzi az egykori kolostor hangulatát. Az itt megszállók nyugodt, kellemes pihenését 40 összkomfortos szoba biztosítja.

Szobainformáció
A szálloda szobáit az egykori szerzetes cellákból alakították ki, különösen ügyelve az eredeti hangulat megörzésére. Fürdöszobával, minibárral, színes TV-vel, telefonnal, rádióval felszerelt szobák szolgálják a vendégek pihenését.

Szolgáltatások
A szálloda egyedülálló hangulatú belsö udvarán 100 személyes terasz található, mely csodálatos helyszín villásreggelik, kerti és grill partyk, szabadtéri étkezések lebonyolításához.
A szálloda Barokk terme az egykori kolostor könyvtáraként müködött. A kézi faragású, intarziás oszlopokon álló polcokon közel 5000 kötet található. A terem 50 fös konferenciák szemináriumok megrendezésére, exkluzív sajtótájékoztatók megtartására alkalmas.
A kikapcsolódást a szálloda alagsorában kialakított szauna és szolárium teszi teljessé.
80 személyes, egyedi hangulatú étterem áll a vendégek rendelkezésére. Étlapja kínálatában a magyar és nemzetközi konyha ételei egyaránt megtalálhatók. A minden igényt kielégítö reggeli teszi teljessé a HOTEL KLASTROM***-ban eltöltött idöt.

A recepció programszervezésben, kulturális rendezvények ajánlásában és jegyek vásárlásában áll rendelkezésükre. Lehetöség van hitelkártyás fizetésre és széf bérlésére. Az épület elött örzött parkoló vehetö igénybe.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!