Szálláshely Egerben

     » About Eger and its hotels

Hotel Korona Eger ****/***  4-star-hotel

4-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 40
Address   3300 Eger, Tündérpart 5

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magán és wellness szállodája.A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.


Hotel Korona Budapesttöl 120 km fekvö barokk város belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetében található, a sétálóutca közvetlen szomszédságában.

Szobainformáció
A szálloda 3 csillagos részében 40 db kétágyasszobában 90 fö elhelyezésére van lehetöség. Szállodai szobák között megtalálhatók a standard dupla vagy külön ágyas szoba típus.
Felszereltség: toalett fürdöszoba, televízió, telefon, minibár, ébresztö berendezés, hajszárító, néhányban rádió.
A fellépö igényekhez igazodva nemdohányzó és légkondicionált szobákat alakítottak ki.

A közelmúltban megnyitásra kerültek Eger legszebb szobái. A szálloda 4 csillagos épületében, 15 db szoba található a legnagyobb komforttal felszerelve. Ezek között kínálnak superior kétágyas szobákat, illetve luxus lakosztályokat.

Wellness és fitness szolgáltatások
medence, szauna, fitness terem, pezsgöfürdö használat.

Programajánlat
Az "István Pince és Nemzeti Bormúzeum" 12 méter mélyen helyezkedik el a szálloda épülete alatt.
A pincerendszer 4 ágból áll, ahol a vendégek a szakszerü vezetés közben a pincerendszer nyújtotta élmény mellett, eredeti környezetében ismerhetik meg a pince történetét, ízlelhetik a gasztronómia számára készített borokat, cigányzene és folklór program mellett.
A "NEMZETI BORMÚZEUM"- ágban, régi borászattechnikai eszközök bemutatása mellett, Magyarország 22 borvidékének bemutatása történik. A Múzeum ágban a magyarországi borvidékek, több mint 500 féle palackozott, valamint a borszéfekben örzött muzeális értékü borai találhatók.
A "BORSZENTÉLY" ágban mutatják és érlelik az egri és Eger környéki borászok legismertebb legnevezetesebb borait, valamint a kizárólag szállodánk részére palackozott HÁZ BORAIT, melyek Vincze Béla, Gál Tibor, Thummerer Vilmos pincészetéböl valók.
A pincerendszer 2 éttermi ágában közel 200 fö befogadására van lehetöség. Vendégeik a borkóstolós vacsorák mellett borgasztronómiai élményben is részesülhetnek.

Éttermek
Éttermük - a királyok terme hangulatos vacsorák otthona, ahol a magyar konyha ízeit remekül párosítják az egészséges étrenddel és a nemzetközi elvárásokkal. Az étterem belsö kerttel, terasz résszel és látványkonyhával lett kibövítve, mely még kellemesebbé és hangulatosabbá teszi a vacsora esteket.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda 4 rendezvényterme és rendezvényszervezö kollégáik és éttermi-gasztronómiai szakembereik képzettsége, hozzáértése és munkája segíti az Ön fogadásainak, kongresszusainak, családi ünnepségeinek, sajtókonferenciáinak, valamint munka- és díszétkezéseinek sikeres megszervezését és lebonyolítását.
Felszereltség: képmagnó, színes TV, fóliás írásvetítö, automata diavetítö, vetítövászon, lemezjátszó, CD lejátszó, kazettás magnetofon, Hi-Fi, erösítö, mikrofon asztali és álló állvánnyal, kivetítö/projector, videó kamera, felíró tábla.

Egyéb szolgáltatások
sport-, gyógy- és különleges masszázsok, kozmetikai és testkezelések, biliárad, rex, darts, tv/videó szoba, Internet - kávézó, étterem, pool - bár, minöségi borok boltja, Vincellér - borbemutató terem.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!