Szálláshely a Balatonnál

     » About Lake Balaton and its hotels

Hotel Margareta  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 51
Address   8230 Balatonfüred, Széchenyi út 29.

Balatonfüreden, zöld környezetben található a Hotel Margareta épülete. A szálláshely közelében található a városközpont és a Balaton is. 


Szobainformáció
A Hotel Margaréta 50 db kétágyas, balkonos, WC-s zuhanyzóval ellátott, tágas, pótágyazható szobával, valamint 1 db fürdöszobás szállodai apartmannal rendelkezik. A szobák felszereltségéhez TV, rádió, és hütöszekrény is tartozik.

 
A szálloda új szárnyában kialakított, 2014-ben megnyitott wellnessközpont pezsgõfürdõkkel, gyerekmedencével, finn szaunával, infraszaunával és napozóterasszal is várja a vendégeket. A kertben egy kis játszótér és egy szezonális, szabadtéri medence is rendelkezésre áll. A masszázskezelések és a kerékpárok felár ellenében vehetõk igénybe.

Aktív pihenés
Tenisz
Vendégeik számára ingyenes teniszpálya használatot biztosítanak a szálloda melletti teniszpályákra.
Kerékpárkölcsönzés
Használja ki a környék nagyszerü kerékpár útvonalait kirándulásra, sportolásra! A szálloda vendégei számára kedvezményes áron érhetö el a bárki által igénybe vehetö, helyben müködtetett kerékpár-kölcsönzöi szolgáltatás, így nem kell sajátjuk szállításáról, tárolásáról gondoskodniuk.
Gyermekjátszó
Pihenjen nyugodtan a szálloda parkjának padjain, míg gyermeke a biztonságos, uniós elöírásoknak megfelelö játszótéren köti le energiáját.
Kerti partik lebonyolítása
Ünnepelje nálunk családja fontos eseményeit, vagy hívja meg munkatársait egy kötetlen szórakozásra! Rossz idö esetén rendezvénysátor biztosítható.
Annagora Aquapark
A szálloda szomszédságában található az Annagora Aquapark, számos wellness szolgáltatással, vízi csúszdákkal. A szálloda vendégei számára kedvezményes belépést biztosítanak.

Gasztronómia
A szálloda étterme 80 fö kényelmes étkezését biztosítja valamint lehetöséget nyújt baráti és üzleti vacsorák, ballagások, egyéb rendezvények lebonyolítására. A Drink bárban széles italválaszték, kedvezö árak és szórakozási lehetöségek várják a kedves vendégeket mint pl:
- csocsó
- billiárd
- pókerasztal
A hotel közel egy hektáros, zárt parkjában lehetöség nyílik a biztonságos parkolásra, illetve sportolásra, játékra alkalmas zöld terület is szolgálja a vendégek igényeit.

Konferencia szolgáltatások
A családias környezetben nem csak egyéni vendégeket, hanem gazdasági szervezeteket is szeretettel várnak. Három, egyenként 30 fö befogadására alkalmas konferencia terem biztosít ideális körülményeket céges rendezvények, tárgyalások, tréningek, továbbképzések számára. Kösse össze a kellemest a hasznossal! Képezze náluk munkatársait, kihasználva a három konferencia termük adta lehetöségeket! Szükség esetén ellátást biztosítunk.
Konferenciatermek:
- 2 db 30 fö befogadására alkalmas
- 1 db 20 fö befogadására alkalmas
A termek felszereltsége: flipchart, vetítövászon és írásvetítö valamint internet hozzáférés.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!