Szálláshely - Tokaj

     » See other cities in Hungary

Hotel Millennium Tokaj  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 18
Address   3910 Tokaj, Bajcsy Zs. U. 34.

A Millennium Hotel Tokaj belvárosában, a Világörökség részévé nyilvánított Tokaj Hegyalja "fövárosában", a Tisza és a Tokaji hegy közötti hangulatos városrészben található.


A Millennium Hotel Tokaj belvárosában, a Világörökség részévé nyilvánított Tokaj- Hegyalja "fövárosában", a Tisza- Bodrog folyó és a Tokaji hegy közötti hangulatos városi korzó mellett található.
A szálloda a millennium évében, 2000-ben épült és arra törekszik, hogy Tokaj-Hegyalja hangulatát adja vissza mind külsö mind belsö megjelenésében.

Szobainformáció
A szállodában 18 igényesen kialakított, teljes komfort fokozatú szoba található.
A barátságosan berendezett szobák közül 14 db 2 ágyas standard szoba, 1 db 2 fös extra apartman és 1 db 4 fös extra apartman és 2 db 4-4 fös apartman került kialakításra. A 2 fös extra apartmanban (110-es szoba) franciaágy található, illetve kanapé, mellyel 4 személyessé bövíthetö. A 4 fös extra apartman (208-as szoba) két légtere ajtóval elválasztott, melyek egyike franciaágyas, a másik két ágyas elrendezésü. A 4 fös apartman egyikében (207-es szoba) 3 különálló ágy és egy kanapé, a másikban (201-es szoba ) egy franciaágy és két különálló ágy található.
Felszereltség: A szobákban színes TV, telefon, minibár, Internet-csatlakozás , a fürdöszobák zuhanyzós, illetve az extra apartmanok sarokkádas kialakításúak.
A tetötéri szobák és az összes apartman légkondicionált.

Szolgáltatások
A földszinten található az egyedi módon kialakított Millennium Étterem, amely mind ételválasztékában, mind minöségében Tokaj egyik legszínvonalasabb vendéglátóegysége (tavasztól öszig hangulatos nyitott terasszal).
A szálloda rendelkezik még egy Egészség-Wellness Stúdióval is, amely ösztöl tavaszig a legkedveltebb a vendégeink körében. Szállodában - az országban is az elsök között- újfajta akupresszurás, fény- höterápiás, Jáde köves masszázságy szolgálja a kikapcsolódás, feltöltödés, a lelki és testi egészség javítását.
A hotel belsö udvarán ingyenes zárt parkoló, valamint egy kisebb kerthelyiség (grillezövel, bográcshellyel) van kialakítva.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda rendelkezik egy 10-15 fös tárgyaló- illetve tréning teremmel valamint a szálloda 3. szintjén kialakított körpanorámás 30-50 fös konferenciateremmel.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!