Szálláshely Budapesten

Novotel Budapest Danube Hotel  4-star-hotel

4-csillagos hotel   | Az Accor Hotels Group tagja

Hotel information    Szobák száma: 175
Address   1027 Budapest, Bem rakpart 33-34. (2. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely
     Ingyenes WiFi
     Dunai kilátással

A Novotel Budapest Danube a Margit híd és a Lánchíd között helyezkedik el. Panorámás kilátást kínál a Dunára és a Parlamentre, valamint ingyenes internetet biztosít minden szobában.


Novotel Budapest Danube külsö és belsö díszítöelemei a szálloda mellet folyó Duna hangulatát idézik, belsö kialakítása pedig a retro elemeket ötvözi a fiatalos eleganciával. A kor elvárásaihoz igazított szállodai szolgáltatások egyaránt alkalmasak üzleti és turista vendégek igényeinek magas színvonalú kielégítésére.

Szobainformáció
A Novotel Budapest Danube 175, a legújabb standard szerint kialakított Novation szobája maximálisan igazodik a speciális igényekhez; így a családok és az üzleti vendégek számára is megfelelö.
Felszereltség: Egyénileg szabályozható légkondicionálás * Füstérzékelö és sprinkler rendszer * Laptop méretü szobaszéf * Légkondicionálás * Ingyenes vezetékes internet * Wi-Fi kapcsolat a szobában * On-demand pay TV -mozicsatorna * Flat screen TV * Közvetlen telefon * Multifunkcionális bútorok * Minibár * Ingyenes kávé és teakészítési lehetöség * Mágneskártyás ajtózár * Ergonómikus bútorzat.

Gasztronómia
Ahogy a szálloda belsö és külsö kialakítása, úgy az étterem ételkínálata is a Dunát idézi. A Duna menti országok jellemzö fogásait ötvözö Cafe Danube étteremben a büfé reggelin, a'la carte ebéden és vacsorán kívül 24 órás étkezési lehetöség áll a vendégek rendelkezésére.
A Novotel Forme&Equilibre programja diétás ételekkel egészíti ki az ételválasztékot. A 80 fös étterem hagyományos és modern választéka minden évszakban új kínálattal várja a szálloda vendégeit. A Duna menti ételek kiegészítéseképpen az itallapon széles borválaszték található, melynek élvezetét a bárban elhelyezett borhütö teszi kifogástalanná. A lobbiba integrált bár a kellemes kikapcsolódás mellett a napi munkához is segítséget nyújt: bluetooth printer és digitális fotó printer áll a vendégek rendelkezésére. 

Konferencia szolgáltatások
A Novotel Budapest Danube ideális helyszínt biztosít kis- és közepes méretü rendezvényeknek. A rendezvények elökészítése és megszervezése a lehetö legnagyobb odafigyeléssel és precizitással történik, legyen az 15 fös training vagy akár száz fös hat fogásos gálavacsora. Az összesen 150 fö befogadására képes három légkondicionált különterem összenyitható, így igazodik az esemény nagyságához és igényeihez. Mindhárom terem természetes fényü, ergonomikus bútorzattal berendezett, Dunára és a Parlament épületére nézö helyiség.
A rendezvény színvonalát a magas technikai felszereltség (beépített projector és vetítövásznak, telekommunikációs és internetkapcsolat valamint a hátsó sorok részére külön LCD képernyö) biztosítja. A termek és a körülötte elhelyezkedö terek kialakítása során figyelembe vették az akár egész napos konferenciák részvevöinek igényeit, a hotel személyzete pedig készséges útbaigazítással, személyi és vagyonbiztosítással, rugalmas kávé- és ebédszünet összeállítással járul hozzá a találkozók sikeréhez. 

Szolgáltatások
Edzöterem * Szauna * Autókölcsönzés * Portaszolgálat * Mosás-isztítás * Hordár * Pénzváltás * Bluetooth printer * Digitális fotó printer * Dunai szobákban emelt szintû bekészítések * Környezetvédelmi üzemeltetés * Ingyenes vezetékes internet * Wi-Fi kapcsolat a szálloda egész területén. 33 parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére, melyek díjkötelesek.
Sérült vendégeik részére biztosítják az akadálymentes közlekedést a ház teljes területén, továbbá külön toalett található a házban, ami a szállodai, éttermi és konferencia vendégek számára is elérhetö. 
Látássérült vendégeik számára nyújt segítséget a Braille írással készült szállodai információk és éttremi menük.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!