Szálláshely Szegeden

     » About Szeged and its hotels

Novotel Szeged  4-star-hotel

4-csillagos hotel   | Az Accor Hotels Group tagja

Hotel information    Szobák száma: 136
Address   6721 Szeged, Maros u. 1.
   Légkondicionált szálláshely

A Novotel Szeged épülete Szeged városának legszebb részén található. A központi elhelyezkedésű szálloda a Tisza partján áll 2 km-re a szegedi dómtól.


Novotel Szeged a város legszebb részén, a Tisza partján 136 szobával várja kedves vendégeit. A Szeged szívében található szálloda 1 kilométerre található a Móra Ferenc Múzeumtól és 2 kilométerre a szegedi Dómtól.

Szobainformáció
A szálloda modern, légkondícoinált és kellemesen tágas szobáival az üzletemberek és turisták igényeit is kielégíti. Felszereltség: hangjelzéses füstriasztók, széf a szobában, minibár, rádió, müholdas/kábeles TV, telefon, Internet csatlakozópont. 

Konferencia szolgáltatások
5 konferenciatermük maximum 300 fö fogadására alkalmas.

Egyéb szolgáltatások
Oxivit Egészség- és Wellness Centrum, masszázs, szauna, szolárium, pezsgöfürdö, önkiszolgáló Business Center, autókölcsönzés, portaszolgálat, száraztisztítás és mosás, hordár, széf a recepción, cipötisztítógép, pénzváltás, a szálloda előtt sorompóval lezárt, térítés ellenében igénybe vehető parkoló, kerekesszékkel megközelíthetö, akadálymentes nyilvános helyiségek, Café Tisza Étterem, Lobby Bar.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!