Szálláshely Budapesten

Hotel Palazzo Zichy  4-star-hotel

4-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 80
Address   1088 Budapest, Lörinc pap tér 2. (8. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely

Érezze át a történelmi hangulatot egy belvárosi palotában, mely a híres magyar nemes, Gróf Zichy Nándor és családja lakhelyéül szolgált a 19. század óta.


A régi Budapestre kíváncsi vendégek átérezhetik a történelmi hangulatot egy belvárosi palotában, mely a híres magyar nemes, Gróf Zichy Nándor és családja lakhelyéül szolgált a 19. században. 
 
A Hotel Palazzo Zichy ma elegáns négycsillagos szálloda, mely a következő szolgáltatásokat kínálja vendégei részére: Lounge Bár ingyenes kávé, tea és ásványvízfogyasztással, fitnessterem, szauna, büféreggeli gazdag választékkal, melyet különleges üvegtetős reggelizőteremben fogyaszthatnak a vendégek. 
 
A Hotel Palazzo Zichy elhelyezkedése ideális, hiszen a város szívében, a pesti oldal történelmi palotanegyedében található. Néhány perces sétával elérhető az M3 metró megállója, a 4-6 villamos vonala és csak egy sarokra a szállodától halad a körút; tömegközlekedéssel a város minden nevezetessége egyszerûen és gyorsan megközelíthető. A Magyar Nemzeti Múzeum és az Iparmûvészeti Múzeumöt perces sétatávolságra vannak, negyedórára van a Dunapart, és félórára az Andrássy út.
 
Minden szobában laptop méretű széf, íróasztal és hajszárítóval ellátott fürdőszoba található.
 
Az amerikai stílusú büféreggeli minden nap az üvegtetős reggelizőben kerül terítékre. A lobbi bárjában finom koktélok kaphatók.
 
A szauna és a fitneszközpont díjmentesen áll rendelkezésre. A Palazzo Zichy épületében lévő internetsarok ingyenesen használható számítógépeket és egy nyomtatót biztosít. A szálloda halljában 17:00 óráig ingyenes kávé, tea és ásványvíz fogyasztható.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!