Szálláshely - Győr

     » See other cities in Hungary

Hotel Rába  3-star-hotel

3-csillagos hotel   | A Danubius Hotels Group tagja

Hotel information    Szobák száma: 155
Address   9021 Győr, Árpád u. 34.
   Légkondicionált szálláshely

A Hotel Rába Györ történelmi belvárosában, a sétálóutca elején található, az M1-es autópályáról könnyen megközelíthető helyen található.


A Hotel Rába Györ történelmi belvárosában, a sétálóutca elején található, az M1-es autópályáról könnyen megközelíthetö. A szálloda 100 évvel ezelött, 1904-ben nyitotta meg kapuit, az építtetö után akkor még Meixner-Royal Szálloda néven. Azóta is Györ társasági életének fontos központja, ahol számos híresség szállt meg az elmúlt 100 év során.

Szobainformáció
Szobák fürdöszobával, müholdas színes televízióval, mozicsatornákkal, minibárral, rádióval, telefonnal, hajszárítóval.

Wellness és Fitness szolgáltatások
Szauna - térítés nélkül az 1. emeleten (Fürdököpenyt biztosítunk)
Szolárium - állószolárium a kozmetikában (térítés ellenében)
Kozmetika - arc- és testkezelések, alkalmi sminkek az 1. emeleten
Fodrászat - kreatív hajvágás, sokoldalú festéstechnikák
manikür, pedikür, mükörömépítés - a fodrászatban

Konferencia szolgáltatások
A szálloda központi fekvésével, jól felszerelt rendezvénytermeivel, konferenciák megrendezésére is alkalmas éttermével, valamint a vonzáskörzetében található elöadótermekkel kiegészülve ideális helyszínt teremt konferenciák, tréningek, vagy akár családi rendezvények lebonyolításához.
A Belga Étterem és Sörözõ vállalati rendezvényeknek, esküvöknek és egyéb ünnepi eseményeknek is otthont ad.
Technikai eszközök: videó, CD lejátszó, dia- és írásvetítö, flip chart, vetítövászon, TV készülék, hangosítás, DVD lejátszó.

Éttermek
A 100 évvel ezelõtti hangulatot idézö Belgian Beer Café Royal Étterem és Sörözö több mint 20 belga sörkülönlegességgel és széles ételválasztékkal várja a vendégeket. A 110 féröhelyes légkondicionált étterem ideális helyszín vállalati rendezvények, esküvök, gálavacsorák lebonyolítására.

Egyéb szolgáltatások
24 órás portaszolgálat; szobaszerviz; szélessávú, vezeték nélküli Internet hozzáférés; központi széf; üzleti szolgáltatások; mosatás és vegytisztítás; programszervezés; szauna, infra szauna, szolárium, masszázs; kozmetika, fodrászat, manikûr, pedikûr; multifunkcionális fitness gép; ingyenes belépés a Gyõri Kaszinóba; autó- és kerékpárkölcsönzés; parkolóház 200 m-re a szállodától, vendégeknek ingyenes.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!