Szálláshely a Balatonnál

     » About Lake Balaton and its hotels

Hotel UNI Balatonfüred  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 64
Address   8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 10.

Megújult szállodánk, a Hotel Uni, Balatonfüred idegenforgalmi központjában (a Tagore sétány elején), a 71-es főútvonal mellett, a szállodasoron található.
Közvetlenül a Balaton parton fekszik egy 1,7 hektáros ősparkban.
Árnyékos stranddal és 98 hajóhelyes, tihanyi panorámás kikötővel várjuk vendégeinket áprilistól szeptemberig!


A Balatonfüreden, Budapesttöl 120 km-re délnyugati irányban, a történelmi nevezetességü Tihanyi-félsziget szomszédságában található Hotel Uni Balatonfüred a fürdöváros központjában, közvetlen a vízparton helyezkedik el.

Szobainformáció
45 db 2 ágyas pótágyazható szobájában tusoló, toilette, fövonalas telefon, színes TV (14 programos kábelcsatlakozással), minibár és igény szerint - térítés ellenében - szobai klímaberendezés szolgálja a vendégek kényelmét.

Szolgáltatások
Az épületben egy 140 fös étterem, drinkbár, az épületen kívül a nyári idöszakban grillterasz élö tánczenével, strandbüfé, fagylaltozó gondoskodik a vendégek ellátásáról. Vendégeik aktív pihenését szolgálhatja a szálloda területén található szauna, kondicionáló-szoba és saját strandon, illetve hajókikötöben rendelkezésre álló sportolási lehetöségek: csónakázás, vitorlázás, horgászás, tenisz, asztalitenisz, tollaslabda, úszás.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda évek óta színhelye különbözö szintü és létszámú tanácskozásoknak, konferenciáknak. A rendezvények eredményes és sikeres lebonyolítását szolgálja a 120 fö befogadására alkalmas konferenciaterem, ahol egy idöben három nyelven folyhat tanácskozás. Két kisebb emeleti termében pedig 15-20 fös szekcióülések tarthatók.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!