Szálláshely Budapesten

City Hotel Unio  3-star-hotel

3-csillagos hotel 

Hotel information    Szobák száma: 56
Address   1077 Budapest, Dob u. 73. (7. kerületbudapest kerületei)
   Légkondicionált szálláshely

A Hotel Unio Budapest szívében, a város üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el. A tömegközlekedési lehetöségek kiválóak, de a Parlament, az Opera, a Zeneakadémia akár gyalogosan is könnyen megközelíthetőek.


A Hotel Unio Budapest szívében kényelmes szobákkal, a XX. század elsö harmadát idézö bútorokkal, tágas terekkel, ötvözve a XXI. sz. technikai, kényelmi berendezéseivel várja kedves vendégeit.
Szobainform

áció
52 hang- és höszigetelt szoba, fürdöszobával, telefonnal, távirányítós televízióval, minibárral felszerelve. A légkondícionálás szobánként szabályozható.
Füstmentes szobák nemdohányzóknak, parkettás szobák allergiásoknak, speciálisan kialakított szobák mozgássérült vendégeink számára.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda három konferenciaterme tökéletesen megfelel szemináriumok, tréningek, termékbemutetók, üzleti megbeszélések és étkezések, családi összejövetelek, esküvök, fogadások és sajtótájékoztatók helyszínének. Kérésre bármilyen technikai eszközt beszerelnek.

Éttermek
A családias hangulatú étterem ízléses magyaros és nemzetközi ízeket kínál. Rendezvények lebonylítását az Önök kívánsága szerint 200 föig vállalják. Elegáns, hangulatos környezetben szállóvendégeik reggelenként büféasztalról fogyaszthatnak, délben és este a svédasztal gazdag, a magyaros és a nemzetközi konyha ízeit egyaránt felvonultató választékával nem csak szállóvendégeket várják.


Elhelyezkedés a térképen


Search our site!

Hotelek, árak összehasonltása! Válassza a legjobb ajánlatot!